Volg ons op Facebook!

Over mij


Ik behaalde de graad van “Gegradueerde in de Voedings- en Dieetleer” aan de Rega School (KHLeuven) in 1993. Daarna verdiepte ik me in het wetenschappelijke aspect van voeding en gezondheid aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde een “Licentie in de voeding- en dieetleer” in 1996.


Van 1996 tot 2017 werkte ik als wetenschappelijk medewerker op de Metabole Eenheid van de dienst Endocrinologie, Diabetologie en Nutritiepathologie van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). In 2007 behaalde ik de titel van Doctor in de Medische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen


In 2011 startte ik een eigen praktijk voor voedingsadvies.


Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in mijn vak. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen en houd ik de vakliteratuur bij. Om mij verder te verdiepen in de relatie tussen sport en voeding volgde ik de cursus “Sport en voeding” aan de AP Hogeschool Antwerpen (2013). Om mensen met diabetes optimaal te kunnen begeleiden volgde ik de opleiding tot diabeteseducator aan de Arteveldehogeschool Gent (2015).